Pepijn van der Hoeven

Pepijn van der Hoeven runt Pepijn’s Kitchen sinds 2005.
Als ‘privéchef’ streeft hij naar finesse. 
Eten is beleving. Eten moet je ervaren. Het gaat om service, setting en de combinatie wijn-spijs. Een goede chef kookt niet alleen geweldig. Hij heeft ook een groot hart, en vuur in zijn ogen. “Je bent continu bezig met het nadenken over menu’s, je wilt iets moois neerzetten. Proberen te excelleren in je werk”.
Om zijn kooktechnieken en productieprocessen op niveau te krijgen heeft hij meegedraaid met sterrenchefs.

Als gastheer op zijn locatie aan het Spaarne, zorgt hij ervoor dat clienten een prettig gevoel hebben. Het gaat nooit alleen om eten, maar ook om warmte, je fijn voelen met z’n allen. “ ‘Lekker gegeten’ is te weinig; als gasten naar huis gaan, wil je horen: ‘Dit was een geweldige avond’ ”.

Als cateraar komt er nog meer bij kijken. Dan bekijkt hij, naast het gerichte inkopen voor een specifiek diner, feest of borrel, wat de capaciteit is, en welke mogelijkheden de locatie biedt. In Haarlem wordt alles voorbereid wat op privélocaties in, onder andere, Amsterdam wordt uitgeserveerd of afgemaakt.

Met de opening van zijn eigen locatie in Haarlem, is alles binnen handbereik dankzij de prachtige setting en uitgebreide productiekeuken.
Pepijn is de spin in zijn eigen strak gesponnen web.