Privé chef

Pepijn runt zijn Kitchen sinds 2005. Na een prachtig avontuur aan het Spaarne met een eigen locatie van 2016-2023, komt hij nu weer graag bij opdrachtgevers thuis en op kantoor.


Als privé chef en gastheer streeft hij naar finesse. 
Eten is beleving, eten moet je ervaren. En service, setting en de combinatie wijn-spijs zijn daarbij ook belangrijk.
Een goede chef kookt niet alleen heerlijk. Hij heeft ook een groot hart, en vuur in zijn ogen. “Je bent continu bezig met het nadenken over menu’s, je wilt iets moois neerzetten. Proberen te excelleren in je werk”.
Om zijn kooktechnieken en productieprocessen op niveau te krijgen, werkt en proeft hij graag bij collega chefs en restaurateurs.
Als gastheer en chef, zorgt hij ervoor dat opdrachtgevers en hun gasten een prettig gevoel hebben. Het gaat nooit alleen om eten, maar ook om warmte, je fijn voelen met z’n allen. “ ‘Lekker gegeten’ is te weinig; als gasten naar huis gaan, wil je horen: ‘Dit was een geweldige avond’ ”.